×

Top idei de design exterior

Top idei de design exterior

Designul exterior al casei este o reflectare a personalității proprietarului. Așa că restul cartierului îmbrățișează designul și, desigur, cu toții ne dorim tot ce este mai bun pentru o primă impresie bună.

Fie că intenționați să construiți o casă nouă sau să vă remodelați cea veche, ideile moderne de design exterior al casei vor adăuga atractivitate și vor face ca proprietatea dumneavoastră să iasă în evidență.

Un lucru de care trebuie să țineți cont atunci când vă proiectați casa de vis este să luați în considerare designul exterior al casei în echivalență cu interiorul acesteia. Dacă sunteți după o estetică modernă, nimic nu bate priveliștile curate, ferestrele mari și înălțimea elegantă incontestabilă a designului exterior modern.Înainte de a te decide asupra alegerii casei de vis, ar trebui să fii foarte clar ce ar trebui să fie și ce ar trebui să fie lângă ea. La urma urmei, casa poate să nu fie în centrul orașului, ci să fie situată mai aproape de natură, de exemplu, într-o pădure.

Design exterior contrastant

Pentru ca proprietatea dvs. să iasă în evidență în întregul cartier, este o idee bună să includeți un design exterior contrastant. Pentru o casă din cărămidă, un design întunecat al ferestrei poate fi folosit ca element de contrast.

Iluminat exterior

Iluminatul exterior poate îmbunătăți dramatic designul exterior al oricărei case. In zilele noastre, iluminatul ambiental din fatade primeste un accent major. Cu iluminarea potrivită, puteți lumina chiar și o fațadă plictisitoare, iar acest element mic poate face o mare diferență.

Sperăm că aceste idei moderne de amenajare exterioară a casei au oferit o mare inspirație și idei de încorporat în designul dvs. Cu toate acestea, este important să nu vă lăsați dus de opțiuni și să alegeți designul care să vă reflecte personalitatea și simțul estetic.

Un tip unic de ferestre

De asemenea, ar trebui să alegeți tipuri și dimensiuni de ferestre pentru un design care influențează atât decorul interior, cât și cel exterior. Există mai multe alternative de ferestre și toate afectează alte aspecte ale proprietății casei.

Fațade retro

Dacă vrei să ieși în evidență față de restul, atunci fațada retro este pentru tine. Această fațadă modernă de casă face o declarație cu acoperișul său minimalist. Te poți bucura de el din orice unghi.

Fatada tip rezidentă

Această fațadă oferă o combinație de elemente interesante precum tencuiala, placarea și piatra îmbrăcată, ceea ce face ușor de înțeles de ce este una dintre cele mai populare soluții de fațadă.

Pe cât de important este să vă asigurați că vă place aspectul unei fațade, doriți să alegeți și un design care să vă completeze locația. Deși este grozav să alegi un design elegant, trebuie să iei decizia cu înțelepciune, mai ales când vine timpul să-ți vinzi casa. O casă modernă are nevoie de un exterior modern. Indiferent dacă realizați acest lucru printr-un acoperiș plat, o curte din față amenajată unic, materiale și finisaje.

Culori pentru fațade

Vă recomandăm să rămâneți la culorile clasice de fațadă – ceva care va rezista testului timpului – atât în ​​ceea ce privește stilul, cât și întreținerea casei. O modalitate ușoară de a-ți adăuga personalitatea fațadei casei este să aduci culori strălucitoare. Vopsirea ușii de la intrare vă permite să vă etalați culorile preferate.

Iluminarea fatadelor

Odată ce ți-ai ales fațada și ai ales un punct focal, trebuie să te gândești la cum va arăta casa ta noaptea. A reveni acasă noaptea la o fațadă complet întunecată o va face să-și piardă mult din atractivitatea sa. Poziționați iluminatul pentru a ilumina elementele cheie atât ale fațadei, cât și ale amenajării peisagistice, pentru a-i aduce viață pe timp de noapte.