Proiect de Politica Publica nZEB

CAPITAL.RO

21-APR-2014

APMCR: VALOAREA PIEȚEI MATERIALELOR DE CONSTRUCȚII ESTE ESTIMATĂ LA 3 MILIARDE DE EURO ÎN 2014

Valoarea pieței materialelor de construcții este estimată la trei miliarde de euro în 2014, din care 1,2 -1,3 miliarde de euro vor fi importuri, în special pentru produse de lux, potrivit lui Claudiu Georgescu, președinte Asociației Producătorilor de Materiale pentru Construcții din România (APMCR).

Datele oficiale privind reabilitarea termică sugerează că, în ritmul actual de implementare, creşterea performanţei energetice a clădirilor de locuit va fi finalizată în 150 de ani, susţine Asociația Producătorilor de Materiale pentru Construcții din România (APMCR), într-un comunicat trimis astăzi redacţiei. Mai departe

Proiect de Politica Publica nZEB

AGENDA CONSTRUCȚIILOR

18-APR-2014

APMCR: PIAȚA DE MATERIALE AR PUTEA SCĂDEA SUB 3 MILIARDE EURO ÎN ACEST AN

Piața locală a materialelor de construcții ar putea să scadă sub pragul de 3 miliarde euro în acest an, având în vedere diminuarea de 9,1% a cifrei de afaceri din domeniu în ianuarie 2014 față de nivelul din decembrie 2013 și lipsa de proiecte și finanțări din sector.

Proiect de Politica Publica nZEB

ARENA CONSTRUCȚIILOR

01-APR-2014

“ZILELE DEZVOLTĂRII SUSTENABILE ÎN CONSTRUCȚII”, 10-13 APRILIE 2014

În cadrul ediției de anul acesta a târgului Construct Expo, organizat la Romexpo, în perioada 10-13.04.2014, Asociația Producătorilor de Materiale de Construcții din România va organiza “Zilele dezvoltării sustenabile în construcții”.

În ultimul an, piața locală a materialelor de construcţii a înregistrat opt tranzacţii importante evaluate de Capital la peste 650 mil. euro. Preluarea facilităţilor Lafarge de către CRH se plasează detaşat în fruntea listei şi marchează o tendinţă de concentrare a activităţii pe câteva grupuri puternice. Mai departe