AGENDA CONSTRUCȚIILOR

04-MAR-2011

APMCR: CREȘTERI IMPORTANTE ALE PRODUCȚIEI UNOR MATERIALE DE CONSTRUCȚII ÎN 2010

Piața materialelor de construcții din România a înregistrat, în 2010, o scădere de 15% față de anul anterior, pentru anul în curs fiind estimată o nouă diminuare, evaluată de reprezentanții producătorilor la circa 2,5%.

Lansat la finele lunii martie 2011, proiectul este realizat in parteneriat cu Asociatia Cobaty Romania, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti si compania furnizoare de software specializat Siveco Romania SA. Cursurile se vor derula intr-o perioada de 36 de luni, fiind cofinantate din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 (POSDRU). Obiectivul strategic al programului este constituit de imbunatatirea competentelor profesionale ale angajatilor din sectorul productiei materialelor pentru constructii (care ocupa functii de management, asigurarea calitatii, productie si dezvoltare) si a persoanelor fizice autorizate din domeniu.
Cursurile vor avea loc in Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Sighisoara, Constanta, Craiova, Ploiesti si Timisoara, urmand a implica peste 2.300 de lucratori din sector. Informatii suplimentare, la www.apmcr.org