HOTNEWS

22-NOV-2010

PIAȚA MAT. DE CONSTR. VA SCĂDEA CU CIRCA 2,5% ÎN 2011. ASOCIAȚIILE DIN CONSTRUCȚII ARATĂ SPRE CAIETELE DE SARCINI CU DEDICAȚIE

În procesul de reabilitare termică a locuințelor se fac licitații în care caietele de sarcini sunt cu “dedicație”, iar din 2009 și până în prezent s-au cheltuit sute de milioane de euro fără ca în cadrul ministerului să existe un corp de control, a avertizat luni Cladudiu Georgescu, președintele asociației producătorilor de materiale de construcții (APMCR). Acesta a prezentat luni public un presupus “caiet de sarcini cu dedicație”, după ce în prealabil l-a trimis spre analiză și la ministerul Dezvoltării. Și oficialii ARACO (asociația antreprenorilor în construcții) au atenționat luni asupra licitațiilor cu dedicații. Declarațiile vin în contextul în care estimările arată că piața materialelor de construcții va scădea și în 2011.

Mai mult, Claudiu Georgescu, presedintele APMCR, a avertizat ca in procesul de reabilitare termica a locuintelor se fac licitatii in care caietele de sarcini sunt cu “dedicatie”, iar din 2009 si pana in prezent s-au cheltuit sute de milioane de euro fara ca in cadrul MDRT sa existe un corp de control. Acesta a prezentat un presupus “caiet de sarcini cu dedicatie”, dupa ce in prealabil l-a trimis spre analiza si la Ministerul Dezvoltarii. Si oficialii ARACO (asociatia antreprenorilor in constructii) au atras atentia, tot astazi, asupra licitatiilor cu dedicatii.