„MARCAJUL CE – MARCAJUL LIBEREI CIRCULAȚII A PRODUSELOR PENTRU CONSTRUCȚII”

11-FEB-2008

Problematica aplicării marcajului CE în contextul în care piața românească de materiale pentru construcții este o piață liberă, europeană, constituie o preocupare permanentă a Asociației Producătorilor de Materiale pentru Construcții.

Expoziția internațională pentru materiale şi sisteme pentru construcții, la care au participat 450 de expozanţi din 19 ţări, pe o suprafaţă ocupată de 22.000 de metri pătraţi.

Firmele participante la CONSTRUCT EXPO ANTREPRENOR au fost premiate pe baza criteriilor privind calitatea prezentării și design-ul standului, consecvenţa participării şi debut, iar produsele expuse la CONSTRUCT EXPO ANTREPRENOR au fost evaluate de o comisie de jurizare formată din specialişti în domeniul produselor pentru construcţii, pe baza unor criterii privind noutatea produselor, respectarea legislaţiei, creşterea productivităţii, eficienţa energetică şi tehnică, produse ecologice şi nu în ultimul rând raportul calitate / preţ.

„Prin participarea impresionantă şi prin calitatea ofertelor propuse pieţei româneşti a fost dovedită preocuparea pentru dezvoltarea acestui sector vital într-o economie care transmite semnale autentice că este pe calea cea bună.

Cei mai buni înseamnă performanţă şi calitate, înseamnă perseverenţă, iniţiativă şi curaj. Toate aceste calităţi s-au reunit în aceste zile la Romexpo, unde a fost demonstrată seriozitatea cu care este tratată această manifestare.“, a declarat George Cojocaru, Președinte – Director General ROMEXPO SA.

Comisia de jurizare a fost formată din reprezentanți ai Ministerului Economiei si Finanţelor, Consiliului Tehnic Permanent pentru Construcţii, Patronatului Societăţilor din Construcţii, Universităţii de Arhitectură şi Urbanism „ION MINCU”, Universităţii Tehnică de Construcţii, Asociaţiei Producătorilor de Materiale pentru Construcţii din România.