CEI MAI BUNI DINTRE CEI MAI BUNI LA CONSTRUCT EXPO ANTREPRENOR 2008

09-FEB-2008

În data de 09 martie 2008, a avut loc, la Sala Cupola a Complexului Expozițional ROMEXPO, Festivitatea de decernare a premiilor pentru cei mai buni expozanți ai celei de-a XV-a ediții a manifestării CONSTRUCT EXPO ANTREPRENOR

Asociaţia Producătorilor de Materiale pentru Construcţii din România (APMCR) colaborează cu organizatorii Construct Expo Antreprenor 2008 pentru jurizarea produselor expuse.
Domnul Claudiu Georgescu, Preşedinte APMCR şi Preşedintele juriului Construct Expo Antreprenor a declarat: “vor fi avute în vedere la jurizare gradul de noutate tehnică al produselor, produsele şi sistemele care îmbunătăţesc eficienţa energetică a locuinţelor şi produsele ecologice. Nu vor fi uitate nici IMM-urile şi se vor acorda şi premii pentru prima participare destinate încurajării producătorilor locali. Toate produsele premiate cu această ocazie vor trebui să răspundă în primul rând exigenţelor calitative impuse de normele europene.”

*****APMCR este o asociaţie profesională constituită în 1997, membră a Consiliului European al Producătorilor de Materiale pentru Construcţii (CEPMC), ce reprezintă interesele comune ale membrilor săi, principalii producători de materiale pentru construcţii, în faţa autorităţilor publice, în raporturile cu instituţiile publice şi profesionale din ţară şi din străinătate. La nivelul anului 2007 cifra de afaceri a membrilor APMCR a fost de 470 milioane euro, ceea ce constituie un indicator relevant despre forţa organizaţiei. Mai multe detalii despre activităţile APMCR găsiţi accesând site-ul www.apmcr.org.